27 januari 2022
T-shirt ontwerpen

Een t-shirt ontwerpen? Digitaal is dat zo gedaan!

Het digitale tijdperk heeft vele grote en kleine dingen in het leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Een groot en belangrijk voorbeeld daarvan is online bankieren, iets waar je dagelijks voordeel bij hebt. Een minder dagelijks iets is bijvoorbeeld het ontwerpen en laten bedrukken van kledingstukken, bijvoorbeeld een t-shirt. Moest je vroeger nog naar een speciaalzaak om aldaar van de toen nog beperkte drukmogelijkheden gebruik te maken, daar hoef je er nu niet eens meer je huis voor uit. En dat terwijl de mogelijkheden om je eigen T-shirt te ontwerpen nu quasi eindeloos zijn. De drempel om dit te doen voor een speciale gelegenheid is dan ook ontzettend laag geworden. Nu nog de juiste website vinden waar je dat in gang kunt zetten.

T-shirt ontwerpen
Polo T-Shirts isolated on white background ( with clipping path)

Vind een goede ontwerptool

Websites alwaar je een door jou ontworpen shirtje kunt laten bedrukken, daarvan zijn er meerdere. Aan te raden is er eentje te kiezen die een ontwerptool heeft met uitgebreide mogelijkheden. Fijn is dan natuurlijk wel dat er een instructievideo bij zit. Verder kun je erop letten dat je een webwinkel kiest waar je qua model en kleur van je shirt ook volop keuze hebt. En het zou in het voordeel spreken van een aanbieder als deze aangeeft aan welke kwaliteitseisen eventuele foto’s en logo’s moeten voldoen die je op je shirtje wil. Dat is transparantie waar je wat aan hebt. Zijn je bestelde goederen vervolgens een paar dagen later al bij je thuis, dan zit je helemaal goed!

T-shirt ontwerpen
Many different colors of t-shirts hanging in a closet. A rainbow variety of ten different colors of casual mens t-shirts.