27 januari 2022
J&S dakplaten

Hoe selecteer je de juiste dakplaten?

We weten allemaal dat sandwichpanelen of dakplaten er in vele soorten en maten zijn. Daarom moet je de juiste dakplaten kiezen op basis van het project waaraan je werkt. J&S dakplaten heeft voor elk type dakpaneel andere eigenschappen. Zo kan je bijvoorbeeld een enkelwandig sandwichpaneel gebruiken voor carports, huizen of stallen. De dikte en de kleur van de dakplaat kun je zelf bepalen. Dan is het anti condens dakpaneel geschikt voor houtschuur, wasruimte of carport. Zorg er dus bij het gebruik van dit paneel voor dat de ruimte een goede luchtcirculatie heeft. Vervolgens is een geïsoleerd sandwichpaneel geschikt voor het dak van uw huis.

J&S dakplaten

Waar koop je dakplaten?

Bij J&S Dakplaten ben je aan het juiste adres om de dakplaat aan te schaffen. Deze leverancier levert niet alleen de dakplaten maar ook een sandwichpaneel voor de muur. De soorten dakplaten die bij JS Dakplaten verkrijgbaar zijn zijn enkelwandige sandwichpanelen, anti condens dakplaten, dakpanplaten en geïsoleerde dakpanelen. Bovendien kan je enkele accessoires aanschaffen zoals dakgoten, afwerkingsprofielen of lichtkoepel. Je kan het type, de maat en het materiaal van de dakplaat bepalen die bij uw project past.

Hoeveel kost de dakplaat?

Als je de prijs van dakplaten en klassieke daken vergelijkt, zijn dakplaten goedkoper. Je kunt zowel het budget voor de aanschaf van het materiaal als de installatiekosten besparen. Het installatieproces is ook eenvoudiger dan het conventionele dak. Je kunt de dakplaten zelfs zelf plaatsen. Je kunt dus de arbeidskosten besparen. Bovendien zijn dakplaten bestand tegen lekkage en beschadiging. Je kunt deze dakplaat dus voor een lange tijd gebruiken. Als we het hebben over de prijs van de dakplaten, dan hangt dat af van het type, de isolatie, de kleur en de maat van het dakpaneel. Op de website van JS Dakplaten vindt je meer informatie over het type dakplaten en de prijslijst.