27 januari 2022

Naadloos ondergoed van bamboe

Naadloos ondergoed wordt steeds bekender onder zowel mannen als vrouwen. De voornaamste reden hiervoor is, omdat naadloos ondergoed enerzijds super fijn zit en anderzijds heel fijn voelt. In dit artikel bespreken we nog meer voordelen van de zo gehete seamless ondergoed.

Lichtgewicht

Seamless ondergoed heeft geen irritante naden aan de zijkant en hierdoor voelt het ook zo licht aan. Seamless ondergoed volgt de lijnen van je lichaam en knelt niet. Hierdoor voelt het als een tweede huid, gedurende de dag.

Dat betekent dat je bij zware en langere dagen geen irritatie zal opdoen, gezien alles zo super fijn en zacht zit.

De collectie van Bamboo Basics is continu aan het ontwikkelen. In het verleden waren er alleen zwarte en witte varianten beschikbaar, maar tegenwoordig heb je ook een nieuwe kleur beschikbaar: huidskleur.

Hierover zullen we in het volgende kopje meer over vertellen.

Onzichtbaar

Seamless ondergoed en ook de BH van Bamboo Basics zitten enerzijds super fijn zoals we in het vorige kopje hadden besproken. Anderzijds zijn de seamless slips/bh onzichtbaar onder je kleding!

Vooral dames die van overhemden houden en deze vaak dragen is seamless kleding de oplossing! Met de seamless producten kun je goed en fijn gedurende de dag bezig zijn met je werk!